BNNVara

BNNVara

Binnenkort is de NZH hobbyclub Stichting Mek bekend van TV.  BNNVara had contact op genomen met ons met het verzoek, opnames te mogen maken in de club kelder voor het programma Emma Wortelboer & Maarten van Rossum.

We waren aangenaam verrast en hebben onze medewerking toegezegd. Een aantal gesprekken later kwam de voltallige filmploeg op 11 september (woensdag voor ons openhuis) naar de clubruimte om te filmen.

Het werd een gezellige avond waarin na 2.5 uur filmen gestopt werd met de opnames. Helaas waren we nog niet klaar met ons rondje door de kelder, niet elke afdeling is in beeld gekomen.

Het is de bedoeling dat februari 2025  de 2.5 uur video opnamen terug gebracht zijn tot 40 minuten en dat de club ergens in de buurt van 8 minuten in beeld is.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.