NZH Hobbyclub / Stichting MEK
Navigatie
Nieuwenhuizen Zeefdruk
ABS Autoherstel
Uw logo hier?

36
Of klik hier
NZH Hobbyclub - Kerst in de crypte
NZH Hobbyclub - Kerst in de crypte

De NZH Hobbyclub heeft dit jaar meegewerkt aan het project "Kerst in de crypte" in de Koepel Cathedraal Haarlem.

Laat je in december betoveren in de ondergrondse crypte van de kathedraal, want daar is het kerst! Verken de ondergrondse gangen met ruimt 350 kerstgroepen en volg de modelspoortreinen rijdend door unieke, verlichte miniatuurdorpen. Er is kerstmuziek en heel veel verlichte kerstbomen.

Kortom, een unieke kerstbeleving!

 Welkom
De NZH Hobbyclub een onderdeel van de Personeelsvereniging van Connexxion, maar heeft ook leden zonder band met Connexxion. We zijn opgericht in 1976, en hebben sindsdien op verschillende locaties gezeten. Meer hierover bij "geschiedenis". De meeste van onze leden houden zich bezig met spoorwegmodelbouw, maar ook voor andere modelbouw en elektronica zijn er onder ons hobbyisten. Het een en ander hierover is te zien en te lezen bij "projecten".

De stichting MEK is in Haarlem opgericht op 27 december 2000 en heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk historisch erfgoed op het gebied van modelbouw voor het nageslacht te bewaren, te onderhouden, en indien nodig, te repareren. Zo is de stichting ondermeer in het bezit van de, onder modelbouwers bekende, Drughorncollectie.

Hieronder een willekeurige greep uit de projecten van onze afdelingen.

Projecten
Nieuws
Datum Categorie Onderwerp Bekeken
27-11-2020 NZH Hobbyclub - Kerst in de crypte Bekeken 439 keer
 Vertoon meer     
Alle nieuws - Nieuws archief - Nieuws categorieŽn

Terug naar boven