NZH Hobbyclub / Stichting MEK
Navigatie
Nieuwenhuizen Zeefdruk
ABS Autoherstel
Uw logo hier?

36
Of klik hier
Algemene informatie afdeling
Afdeling: N-Baan
nzh_025.jpg

De afdeling van de N baan is na de verhuizing in augustus 2003 opgebouwd van een modulebaan naar een vaste baan en een eigen baan voor de jongeren. Na een aantal jaren van bouwen en uitproberen zijn we nu echt de baan aan het verbeteren. Met hulp van de electronica afdeling zijn er brandweerwagens en ambulances aangepast met zwaailichtjes. Tevens heeft deze afdeling voor ons geluiden voor de brandweer, de ambulances, de kerk en het station op een geluidsmodule gezet. Ook zijn we met de scenery bezig, van straatverlichting tot bomen en mensen. In december zijn er drie windmolens geplaatst. Deze zijn omgebouwd van batterij naar vaste voeding en worden samen geschakeld. Ze kunnen door een schakelin<strong>g 30 seconde draaien</strong>. Het is nu begin 2011 en we zijn aan het volgende project begonnen. Dit is in de hoek rechts waar de draaischijf zich bevind. We maken daar een industrieterrein met olieoverslag, rangeerterrein en stalling voor de bussen van CONNEXXION.


De linkerhoek is in de vorm van een berg met kloof gemaakt. Daarop komt een ruine met kabelbaan. Er zijn nog ideeën zat, maar daar is niet altijd geld voor.


De jongeren baan is na veel denken en opbouwen en afbreken nu ook zo ver dat er een lijn in zit, met draaischijf, brug, containerterminal en bergen. Voor leuke ideeën kijken we nog wel eens op NProject.org.

Aantal foto's: 40
Laatste foto toegevoegd op 05 August 2015 21:21
Projecten
Luchthaven

hpim3228.jpg

Aantal foto's: 8
Foto's

Terug naar boven