NZH Hobbyclub / Stichting MEK
Navigatie
Nieuwenhuizen Zeefdruk
ABS Autoherstel
Uw logo hier?

36
Of klik hier
NZH Hobbyclub geopend tijdens de Landelijke Modelspoor Dagen (NMF)
Open Dagen

In verband met de genomen maatregelen door de overheid zijn wij genoodzaakt onze deelname aan de Landelijke Modelspoor Dagen in te trekken.

Het derde weekend van september bent u weer welkom tijdens onze algemene open dagen!

 

Door het organiseren van de Landelijke Modelspoor Dagen wil de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF) u in staat stellen om vrijblijvend met de activiteiten van een modelspoorclub in uw directe omgeving kennis te maken.

Tientallen verenigingen in Nederland ieder jaar hun club- of een andere ruimte gratis(!) open voor belangstellenden.

Zo kunt U zelf vaststellen welke mogelijkheden een eventueel lidmaatschap van een modelspoorvereniging voor u in petto heeft. Want behalve kennis, zult u er ook gezelligheid aantreffen en de bereidheid om kunde en vaardigheden aan medehobbyisten over te dragen. Neem dus een kijkje bij het verenigingsleven. U zult er geen spijt van hebben!

De modelspoorhobby is een vorm van vrijetijdsbesteding die zich bij uitstek leent voor een individuele beoefening. Geen boodschap zo goed als die je zelf doet. Onder dit motto ploetert menige modelspoorder eenzaam voort op zijn treinenzolder. Zeker, hij kan zich laten informeren door onze voortreffelijke modelspoor Pers, die allerlei aspecten van onze hobby uitvoerig belicht. Ook gaat hij van tijd tot tijd te rade bij zijn modelspoor winkelier.

Maar een lidmaatschap van een modelspoorvereniging biedt ongeëvenaarde kansen om nog meer praktische ervaring op te doen.

De NZH Hobbyclub zal tijdense de LMD geopend zijn op zaterdag 28 maart tussen 10:00 en 16:00!

Kom een kijkje nemen bij al onze modelbanen, modelboten en projecten. 

Gratis entree en parkeren.


Terug naar boven