NZH Hobbyclub / Stichting MEK
NZH Hobbyclub aanwezig bij Modelspoorbeurs Lisse (24-11-2018)

De NZH Hobbyclub zal wederom aanwezig zijn bij de modelspoorbeurs in Lisse. 

Zaterdag 24 november 2018, 10:00 - 15:00 in Restaurant de Nachtegaal in Lisse. Toegang en parkeren gratis.

Een begrip in Lisse!

De Modelspoorbeurs in Lisse bestaat inmiddels vele jaren! Liefhebbers van modelspoortreinen, eigenaren van een modelbaan en hobbyisten die diorama’s bouwen, kunnen op deze beurs hun hart ophalen. U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom en kunt dan tot 15:00 uur op uw gemak kijken, kopen en mogelijk ook ruilen. Het is een beurs voor en door hobbyisten. Het organisatiecomité streeft ernaar deelnemers uit te nodigen, die tezamen een zo gevarieerd en uitgebreid mogelijk assortiment bieden. De organisatie kent een groeiende belangstelling organisatie van zowel de zijde van de bezoekers als van de deelnemers.

Ook kunt u uw trein of locomotief door een specialist tegen een vriendenprijsje laten nakijken of repareren. Een brede diversiteit aan standhouders en merken maakt dat u voldoende informatie kunt verzamelen over uw eigen modelbaan of treinen. Er is tevens de mogelijkheid te informeren naar de waarde van treinspullen die bij u wellicht nog op zolder staan. Met deze kennis kunt u een betere afweging maken van wat u ermee wilt gaan doen, verkopen of houden.

Door de kleinschaligheid en het regionale karakter van de beurs is het niet alleen een interessante, maar bovenal een gezellige beurs. Veel mensen kennen elkaar en de pas aangeschafte spullen worden onder het genot van een kopje koffie, al dan niet met wat lekkers erbij, onderling besproken.

Tip: neem foto’s van uw eigen modelbaan en treinen mee, altijd leuk om te laten zien, maar vooral handig wanneer u vragen heeft! De modelspoorbeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd, één in het voorjaar en één in het najaar. Nieuwsgierig geworden? Stap eens binnen en neem gerust uw (klein)kinderen mee, de toegang is gratis.

Het adres van restaurant “de Nachtegaal” is Heereweg 10 in Lisse. Automobilisten kunnen bij het restaurant en op het bedrijventerrein “Meer en Duin” ertegenover gratis parkeren. Aan te raden is te komen met het openbaar vervoer. Bus 50 (Leiden - Haarlem), bus 361 (station Sassenheim - Schiphol Plaza) en bus 90 (Lisse - Den Haag) begint en eindigd bij halte “de Nachtegaal”. De bushaltes van Arriva zijn voor de deur.


Terug naar boven