NZH Hobbyclub / Stichting MEK
NZH Hobbyclub in winkelcentrum Schalkwijk!
Nieuws

Vanaf vrijdag 1 december is het weer zover. Dan is de NZH Hobbyclub weer aanwezig in het winkelcentrum Schalkwijk. Liefhebbers van modelspoortreinen, bezitters van een modelbaan en hobbyisten die diorama’s of kerstdorpen bouwen, kunnen op deze locatie hun hart weer ophalen.

De NZH Hobbyclub is er tot en met 24 december elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Bovendien zijn wij er op maandag 4 en dinsdag 5 december. Daarnaast ook op de zondagen 3 en 24 december en dan van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Er zijn een schitterend diorama in schaalgrootte N en een Märklin oldtimerbaan in schaalgrootte H0. Natuurlijk ontbreekt onze grote digitale LGB baan met geluid en licht niet. Alle banen staan op een hoogte dat m.n. kinderen deze goed kunnen bekijken. Onze clubleden zijn aanwezig om advies te geven over de modelbaan of het rollend materieel.

Het leegstaande winkelpand wordt, in samenwerking met de winkeliersvereniging WC Schalkwijk, alleen tijdens de decembermaand ingericht. Stap eens binnen en neem gerust de (klein)kinderen mee, de toegang is gratis. Wij staan in de gang tegenover C&A.

OPEN van 1 tot en met 24 december

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Bovendien:

Maandag 4 en dinsdag 5 december van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Zondag 3 en zondag 24 december van 12.00 uur tot 16.00 uur.

 


Terug naar boven