NZH Hobbyclub / Stichting MEK
Welkom
De NZH Hobbyclub een onderdeel van de Personeelsvereniging van Connexxion, maar heeft ook leden zonder band met Connexxion. We zijn opgericht in 1976, en hebben sindsdien op verschillende locaties gezeten. Meer hierover bij "geschiedenis". De meeste van onze leden houden zich bezig met spoorwegmodelbouw, maar ook voor andere modelbouw en elektronica zijn er onder ons hobbyisten. Het een en ander hierover is te zien en te lezen bij "projecten".

De stichting MEK is in Haarlem opgericht op 27 december 2000 en heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk historisch erfgoed op het gebied van modelbouw voor het nageslacht te bewaren, te onderhouden, en indien nodig, te repareren. Zo is de stichting ondermeer in het bezit van de, onder modelbouwers bekende, Drughorncollectie.

Hieronder een willekeurige greep uit de projecten van onze afdelingen.

Projecten
NMF houdt ALV bij de NZH Hobbyclub
Nieuws

7 april heeft de NZH Hobbyclub zijn deuren geopend voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de NMF (Nederlandse Modelspoor Federatie).

In de ochtend vond de vergadering plaats waar na het nuttigen van de lunch de verschillende banen van de hobbyclub bekeken konden worden. Als verrassing was er een bezoek aan het NZH vervoersmuseum gepland. De deelnemers werden opgehaald door een van de NZH museum bussen waarna zij een rondleiding kregen in het museum.

  

Al met al een gezellige dag! Bekijk hier het verslag van de NMF.


Baronessebaan uit 1912 rijdt!


Nieuws
Datum Categorie Onderwerp Bekeken
15-04-2018 Nieuws NMF houdt ALV bij de NZH Hobbyclub Bekeken 440 keer
03-08-2015 Baronessebaan uit 1912 rijdt! Bekeken 2425 keer
 Vertoon meer     
Alle nieuws - Nieuws archief - Nieuws categorieŽn

Terug naar boven