NZH Hobbyclub / Stichting MEK
Aankondiging Open Huis 2019 - 14 en 15 september

Zaterdag 14 en zondag 15 september houdt de NZH Hobbyclub open dagen. U bent welkom tussen 10:00 (zondag vanaf 11:00) en 16:00. Wij hebben diversen modelspoorbanen van schaal N tot G, een live steam modelbaan en een vaarvijver. Dit jaar hebben wij ook diverse 3D printers staan voor demonstraties. Daarnaast hebben wij vele museumstukken tentoongesteld staan in onze vaste clubruimte.

14 en 15 september
10:00 (zondag vanaf 11:00) tot 16:00
Parkeren gratis
Clubruimte is vanwege steile trap helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn.

Adres: Waarderweg 78 te Haarlem

Op zaterdag kunt u tevens een bezoek brengen aan het NZH museum, slecht 500 meter verderop! Diverse trams, bussen en andere NZH gerelateerde zaken zijn daar te bewonderen.


Welkom
De NZH Hobbyclub een onderdeel van de Personeelsvereniging van Connexxion, maar heeft ook leden zonder band met Connexxion. We zijn opgericht in 1976, en hebben sindsdien op verschillende locaties gezeten. Meer hierover bij "geschiedenis". De meeste van onze leden houden zich bezig met spoorwegmodelbouw, maar ook voor andere modelbouw en elektronica zijn er onder ons hobbyisten. Het een en ander hierover is te zien en te lezen bij "projecten".

De stichting MEK is in Haarlem opgericht op 27 december 2000 en heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk historisch erfgoed op het gebied van modelbouw voor het nageslacht te bewaren, te onderhouden, en indien nodig, te repareren. Zo is de stichting ondermeer in het bezit van de, onder modelbouwers bekende, Drughorncollectie.

Hieronder een willekeurige greep uit de projecten van onze afdelingen.

Projecten
Nieuws
Datum Categorie Onderwerp Bekeken
01-07-2019 Aankondiging Open Huis 2019 - 14 en 15 s... Bekeken 351 keer
 Vertoon meer     
Alle nieuws - Nieuws archief - Nieuws categorieŽn

Terug naar boven