NZH Hobbyclub / Stichting MEK
NZH Hobbyclub in winkelcentrum Schalkwijk!
Nieuws

Vanaf vrijdag 29 november is het weer zover. Dan is de NZH Hobbyclub weer aanwezig in het winkelcentrum Schalkwijk. Liefhebbers van modelspoortreinen, bezitters van een modelbaan en hobbyisten die diorama’s of kerstdorpen bouwen, kunnen op deze locatie hun hart weer ophalen. 

- Demo modelbanen

- Clubinformatie

- Verkoop tweedehands materiaal

- Technische reparatie / onderhoud aan modeltreinen (tegen tarief)

De NZH Hobbyclub is er tot en met zondag 22 december.

Klik op LEES MEER voor alle dagen die wij geopend zijn!


Welkom
De NZH Hobbyclub een onderdeel van de Personeelsvereniging van Connexxion, maar heeft ook leden zonder band met Connexxion. We zijn opgericht in 1976, en hebben sindsdien op verschillende locaties gezeten. Meer hierover bij "geschiedenis". De meeste van onze leden houden zich bezig met spoorwegmodelbouw, maar ook voor andere modelbouw en elektronica zijn er onder ons hobbyisten. Het een en ander hierover is te zien en te lezen bij "projecten".

De stichting MEK is in Haarlem opgericht op 27 december 2000 en heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk historisch erfgoed op het gebied van modelbouw voor het nageslacht te bewaren, te onderhouden, en indien nodig, te repareren. Zo is de stichting ondermeer in het bezit van de, onder modelbouwers bekende, Drughorncollectie.

Hieronder een willekeurige greep uit de projecten van onze afdelingen.

Projecten
Nieuws
Datum Categorie Onderwerp Bekeken
12-11-2017 Nieuws NZH Hobbyclub in winkelcentrum Schalkwijk! Bekeken 835 keer
 Vertoon meer     
Alle nieuws - Nieuws archief - Nieuws categorieŽn

Terug naar boven